Menu Sluiten

Over ons

Ter Linden en Heijer VvE Beheer rekent een groot aantal Verenigingen van Eigenaren (VvE) en coöperaties tot haar klanten. Van heel klein tot heel groot, al jarenlang. Door onze expertise en deskundige inbreng op elk gebied, zowel administratief als financieel en technisch, zijn de verenigingen en coöperaties verzekerd van continuïteit in kwalitatief hoogwaardig beheer. Onze medewerkers zijn actief betrokken, denken mee over elk onderwerp en bezoeken de ledenvergaderingen.

Omdat elke VvE eigen prioriteiten stelt, maakt Ter Linden en Heijer VvE Beheer voor u een beheerprogramma op maat. Vraag ernaar, wij zijn u graag van dienst.

Ter Linden en Heijer VvE Beheer is verbonden aan het gerenommeerde Amsterdamse makelaarskantoor Ter Linden en Heijer. Tot de dienstverlening van dit kantoor behoren naast VvE beheer ook vastgoedmanagement, assurantiën en makelaardij/taxatie. Ter Linden en Heijer bestaat al ruim 100 jaar en is van oudsher gevestigd in Amsterdam. In 2006 is Ter Linden en Heijer VvE Beheer een zelfstandige werkmaatschappij geworden. Hierdoor kunnen klanten profiteren van de kleinschaligheid van Ter Linden VvE Beheer en tegelijkertijd vertrouwen op de stevige basis van een veelzijdig bedrijf.